Fødselsdag!

I dag har jeg bursdag og det er like stas hvert år! Jeg innser at tiden bare flyr og jeg har så mange drømmer og tanker om ting jeg gjerne vil gjøre som blant annet å lage en blogg som jeg og mine kan se tilbake på, rett og slett ta vare på minner og bli litt tvunget til å ta flere bilder. Jeg har vært utrolig dårlig til å ta bilder de siste årene. Det er egentlig litt rart ettersom jeg har med kameraet på mobilen absolutt hele tiden! Så i år er mitt bursdagsforsett å ta mer bilder og å dokumentere mer av min hverdag.

I løpet av det forrige året, altså mitt 41 år så har det skjedd en del endringer i livet mitt. Jeg har gått gjennom mye i forhold til min helse noe som jeg enda ikke er helt i havn med å finne ut av. Jeg har flyttet inn i nytt  hus sammen med mann, barn, to hunder og enn katt. Det har vært ett år hvor mange ting har måtte falle på plass og jeg føler at nå vil jeg gjerne skrive om livet fremover ettersom endringer skjer hele tiden.

Jeg føler meg spent på fremtiden og hva den vil bringe. Det eneste jeg vet nå er hva som har skjedd tidligere ut fra mitt perspektiv her og nå, og hva som skjer akkurat i dette øyeblikket. Jeg merker at jeg har så lett for å bekymre meg og lage meg ett bilde av hvordan livet vil se ut fremover. Så kanskje det vil bli ett annet fokus på det som skjer akkurat nå hvis jeg skriver om det, og dokumenterer øyeblikk med bilder:-) Det er ett fokus jeg trenger. Jeg trenger å være mer til stede her og nå. Jeg trenger å kjenne at det er i dette øyeblikket livet faktisk skjer. Jeg trenger å ha mer fokus på nå, rett og slett.

Jeg nyter dagen i dag med middag på Ninos med gutta, mannen og mine foreldre. Jeg spiste meg altfor mette men det er jo lov når man har bursdag. Ettersom det er ett fantastisk vær i dag mener jeg selv at jeg må har vært utrolig snill det siste året. Lillesand viser seg fra sin beste side og jeg tenker at jeg er så heldige som bor i denne byen.

I skrivende stund, har jeg akkurat kommet hjem fra forhandler treff med Forever Living i Kristiansand. Der møtte jeg Anne Maren som også er forhandler. Vi har kjent hverandre en stund men gjennom en felles venninne. Nå har vi funnet en felles interesse som jeg vil påstå vi er ganske så opptatt av for øyeblikket. Det har vært ett utrolig positivt møte med noe helt nytt for meg, eller egentlig ikke helt nytt ettersom jeg har vært forhandler tidligere for ett annet firma. Men dette er litt andre produkter også er det bygd opp på en annen måte.

Det beste akkurat  nå er at jeg har noe positivt å være med på utenom hus og hjem. I den situasjonen jeg er i hvor jeg ikke kan være på jobb er det fantastisk godt når jeg er med på møter hvor alle er positive, det er fin musikk, gode foredrag med interessante tema, ett utrolig inkluderende miljø og jeg kan velge om jeg vil delta eller ikke. I dag hadde vi tema som har med selve forhandler jobben å gjøre, sist gang var det ett foredrag med tema; vaner og hvordan endre vaner. Som regel er det en eller flere forhandlere som forteller sin historie om hvordan de kom inn i Forever Living. Det liker jeg, å høre andre sin historie og å høre alle de forskjellige historiene, ingen, absolutt ingen kommer med den samme historien. Det er rett og slett det livet handler om, det handler om å leve din historie akkurat så unik som den er.

PS jeg har tatt bilder og skulle legge ved noen av bildene i blogginnlegget men av en eller annen grunn blir de feil vei, så det må jeg finne ut av i morgen. Natti natt:-)


 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vibece

Vibece

42, Lillesand

Jeg heter Vibece og er midt i livet. Jeg er gift og har to gutter som går på skolen. Jeg har fylt 42 år og da er det litt gjøre opp status tid. Derfor har jeg lyst til å skrive en blogg om min hverdag. Jeg liker å skrive og jeg vil gjerne både dele min hverdag med venner kjente og de som ikke er så kjent. Jeg har tenkt lenge på at jeg vil blogge og skrive så nå gjør jeg det rett og slett bare.

Kategorier

Arkiv

hits