Sommerfugler i magen!I dag blir en spennende dag, åh som jeg gleder meg, skikkelig sommerfugler i magen og det må jeg si er utrolig lenge siden jeg har kjent på. I dag skal jeg til frisøren å klippe håret kort. Dette er noe jeg har tenkt på utrolig lenge. Jeg har til og med vært hos frisøren ved flere anledninger men feiget ut i siste øyeblikk. Men i dag skal det skje, og nå er jeg så klar som jeg kan bli.

Det at jeg har satt meg ett  mål og klarer å gjennomføre det er noe jeg synes er viktig for å kunne vinne tilbake tilliten til meg selv. Når jeg har gått gjennom disse årene med mye avbrudd både i forhold til jobb og planlagte aktiviteter hjemme så gir det en slags følelse av å ikke strekke til. Det er utrolig vanskelig å sette begrensinger for meg selv når jeg er vant til at jeg er sta og har tidligere hatt en måte å få gjennomført det jeg har satt meg som mål. For meg er det viktig å kunne vite at de målene jeg setter meg er gjennomførbare.

Etter flere år meg prøving og feiling har jeg nå bestemt meg for at jeg trenger tid på å kunne finne hva som er mine grenser med de begrensningen som er ett faktum at ikke vil forsvinne sånn helt med det første. Så på Onsdag var jeg på jobben og snakket med min leder om jeg kan ta ett års permisjon uten lønn. Jeg trenger så lang tid på å finne hva som funker for meg. Jeg trenger så lang tid for å kunne komme inn i en hverdag som kan fungere for meg og familien. Jeg trenger så lang tid på å finne ut hva min arbeidsevne er og hvor mye jeg kan gjøre i tillegg til det jeg selv trenger og det familien trenger. For jeg har ett stort ønske om å være i arbeid, men helse og familie først!

Jeg har en forståelsesfull arbeidsgiver Magne Gitmark & Co. Jeg hadde en så fin samtale med daglig leder, hvor vi ble enige om hvordan dette skal fungere. Jeg er så utrolig heldig! Det at arbeidsgiver forstår, fastlegen er med på å hjelpe og NAV vil hjelpe med å finne en god løsning, gjør at jeg kan forhåpentligvis finne å en måte å leve best mulig og mest mulig på fremover!

Så i dag skal jeg gjøre flere nye ting. Jeg har allerede fortalt at jeg skal klippe meg. I kveld har jeg invitert 8 damer på fotspa kveld hjemme hos meg. Det gleder jeg meg veldig til. Som jeg skrev i en av de første blogginnleggene så har jeg veldig lyst til å kvalifisere meg som forhandler hos Forever Living. Jeg kommer til å skrive mer om grunnene til det i ett senere blogginnlegg men for å klare å kvalifisere meg har jeg nå invitert til en koselig kveld med gode venninner! Vi skal bade og pleie føtter, skravle og spise ost og kjeks. Vi skal prøve produkter og snakke litt om hva Forever Living er for noe. Ettersom jeg ikke er kvalifisert forhandler enda, kommer Anne Maren og hjelper meg med denne kvelden. Det er så hyggelig! Ikke bare fordi hun hjelper meg men fordi Anne Maren er en utrolig fin person å være sammen med. Vi har planer om å samarbeide også fremover så denne kvelden blir på en måte startskuddet for vårt samarbeid.

Nå skjønner dere sikkert hvorfor jeg har sommerfugler i magen i dag. Det er jeg så glad for at jeg kan føle på. Det å kunne kjenne at det er noe jeg gleder meg til og noe som jeg ser frem til å gjennomføre. Noe av det første som forsvinner når jeg ikke føler jeg strekker til er gleden. Jeg finner ikke igjen gleden i det jeg holder på med. Så når jeg nå kjenner på at jeg gleder meg skikkelig, altså sånn sommerfugler i magen gleder meg så er det ganske så deilig.

"So wish me Luck", tenker at jeg vil legge ut ett før og etter bilde enten i morgen tidlig eller i kveld. Det kommer an på hvor sliten jeg er etter en begivenhetsrik dag! Uansett så kommer jeg til å skrive i morgen, da skal jeg fortelle alt som har skjedd i dag og hvordan kvelden med damene ble.

Vibece:-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vibece

Vibece

42, Lillesand

Jeg heter Vibece og er midt i livet. Jeg er gift og har to gutter som går på skolen. Jeg har fylt 42 år og da er det litt gjøre opp status tid. Derfor har jeg lyst til å skrive en blogg om min hverdag. Jeg liker å skrive og jeg vil gjerne både dele min hverdag med venner kjente og de som ikke er så kjent. Jeg har tenkt lenge på at jeg vil blogge og skrive så nå gjør jeg det rett og slett bare.

Kategorier

Arkiv

hits